Izboljšajte svoje vodenje! V marcu ponovno delavnici o viziji in poverjanju

Objavljeno: 25. februarja 2016

V marcu ponovno razpisujemo dve najbolj priljubljeni delavnici za vodje in tiste, ki to želijo postati. Aleš Čerin vam bo pomagal izboljšati vaše načine poverjanja nalog sodelavcem. Matej Cepin pa vam bo pomagal opredeliti vašo osebno ali organizacijsko vizijo.

Po mnenju mnogih udeležencev gre za eni najbolj kakovostnih delavnic o vodenju v Sloveniji, saj ju avtorja resnično posredujeta s strastjo, navdušenjem in mnogimi praktičnimi izkušnjami.

Kliknite pripadajoči gumb in si oglejte podrobnosti!

Pridobite veščine, ki vam bodo prihranile mnogo živcev – in tudi kak evro!

Dobrega vodje ni mogoče narediti z eno ali dvema delavnicama. Naredi se skozi mnoge izkušnje, ki okrepijo njegov značaj, zaradi katerih je sposoben sprejemati prave odločitve in pridobiti zaupanje sodelavcev.

Vendar pa boste le težko dober vodja, če dogajanja okoli vas ne boste ozavestili, nanj pogledali z drugega vidika in se podali na pot spreminjanja svojega vedenja.

Naj postni čas ne bo le čas odrekanja hrani ampak načrtna pot v središče osebnih in vodstvenih izzivov!

Komu sta delavnici namenjeni?

mdSedanjim ali bodočim voditeljem v skupinah, gibanjih, nevladnih organizacijah, podjetjih, političnih procesih …

Na tovrstnih delavnicah se ponavadi zbere resnično pisana druščina prostovoljcev, samostojnih podjetnikov, mladinskih voditeljev, inovatorjev in vizionarjev, iskalcev zaposlitve, humanitarnih delavcev in drugih profilov. Vsi s ciljem: ozavestiti svoj stil vodenja drugih ali samega sebe, izboljšati medosebne odnose in delati bolj prave stvari.

Za prijavljene brezplačne nove knjižice!

Vodim, torej semVsak udeleženec bo na vsaki delavnici posebej prejel tudi gradivo – knjižico z vsebino delavnice iz zbirke Vodim, torej sem, ki nosi naslov po pripadajoči delavnici.

Knjižici sta vsebinsko zelo bogati in nazorno ter praktično predstavljata še več vsebine, kot je bo podano na delavnici.

Avtorja knjižic sta obenem tudi izvajalca delavnic.

Prispevek udeležencev

40eur Prispevek udeleženca za posamezno delavnico je 40 evrov. V ceno je vključena knjižica, didaktični material, prijeten sprejem, prigrizki med odmori in potrdilo o udeležbi.
 15pop Udeležite se obeh delavnic in izkoristite popust v vrednosti 15 evrov. Cena za udeležbo na obeh delavnicah je torej 65 evrov.
20ods Pripeljite s seboj prijatelja iz vaše skupine, podjetja ali organizacije in oba bosta prejela še dodaten 20% popust.

Prijava

Prijave zbiramo do tri dni pred pričetkom posamezne  delavnice. Po vaši prijavi vam bomo po elektronski pošti poslali predračun. Prijava bo dokončna, ko bodo poravnani stroški delavnice. Original račun prejmete na delavnici.

Kako potekajo delavnice?

DSCN8138Na delavnicah poteka glavnina dela v malih skupinah, celotna skupina pa vključuje največ 16 udeležencev. Delavnice bodo potekale  po metodologiji, ki smo jo posebej za usposabljanje voditeljev razvili na Socialni akademiji in sestoji iz štirih gradnikov:

  • konkretne izkušnje (izzivi), v katerih se voditelji preizkusijo,
  • pogovor z navdihujočimi voditelji,
  • prepletanje teoretičnih in praktičnih znanj ter
  • delo na sebi.

Izjave udeležencev delavnic

»Dovolite mi, da se zahvalim vaši organizaciji, da sem “v živo” preveril koncept projekta, še posebej rad pa bi se zahvalil udeležencem delavnice “Pot mojega sporočila” in jim izrazil hvaležnost, saj so mi podali vrsto refleksij, ki so vgrajene v rezultatih dosedanjega dela. » Igor Podbrežnik, Društvo Demos na Kamniškem

»Na izobraževanju sem nadgradila nekatera obstoječa znanja in vedenja, največji izziv pa so bile zame vsebine, povezane z delegiranjem ter načrtovanjem, oblikovanjem vizije. Pestra je bila voditeljska zasedba, prav tako pa tudi različni načini dela.« Urška Baloh

“V več letih vodenja skupin sem naletel na razne težave. Pod nenehnim časovnim pritiskom sem skušal reševati njihove posledice, ne pa vzrokov. Trening “Vodim, torej sem” pa mi je omogočil refleksijo mojega vodenja in ponudil poti, kako se otresti balasta nepotrebnih nalog in se posvetiti bistvenemu.” Rok Pisk, vodja projekta Popotniško novinarstvo

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑

UA-42404711-1