Vodim, torej sem – knjižna zbirka za voditelje skupin, gibanj in podjetij

Če se tega zavedate ali ne – vodite!

Direktor ali direktoric, predsednik ali predsednica, mladinski voditelj ali voditeljica, voditelj ali voditeljica skupin, gibanj, oče ali mama, pa tudi vi, ki želite bolje voditi samega sebe!

Osebnostna rast na področju vodenja je dolga in zahtevna pot. A v knjižni zbirki Vodim, torej sem boste našli primere, nasvete in uporabna znanja, ki vam bodo pomagala postati za kanček boljši voditelj. Pred vami je 5 naslovov šestih avtorjev!

vts_mentorstvo

vts_poverjanje

vts_dogodki

vts_vizija

vts_kampanje

 

Cena posamezne knjižice je 10,00 €. Ob nakupu kompleta petih knjižic Priznavamo 20% popust.

Knjižna zbirka je v prvi vrsti osredotočena v voditelje v civilni družbi. V tiste torej, ki želijo v skupinah, gibanjih, civilnih iniciativah in nevladnih organizacijah prispevati k spremembi sveta na bolje. Koristnost vsebine pa so pohvalili tudi voditelji izobraževalnih ustanov, podjetij, družinski očetje in matere in drugi.

Avtorji Aleš Čerin, Matej Cepin, Mojca Perat, Tone Lesnik, F. Raphael Duret – Nauche in Urška Mali Kovačič so vsi že več let, nekateri pa tudi že več desetletij aktivni v sferi civilne družbe. Sodelovali so v mnogih uspešnih lokalnih, nacionalnih in mednarodnih pobudah.

Posebnost zbirke je, da avtorji pri podajanju voditeljskih kompetenc izhajajo iz široke palete osebnih izkušenj, teoretični pogled pa služi kot podkrepitev njihovih tez. V prvi vrsti se sprašujejo, kaj se je pri vodenju obneslo pri njih samih in pri tistih, s katerimi so sodelovali. Velika večina nasvetov je preizkušena v različnih organizacijskih kulturah in okoljih.

Resnično vrhunski voditelji se rodijo. A vodenja se lahko tudi naučite. Postanite dovolj dober voditelj ali voditeljica!


2 Responses to Vodim, torej sem – knjižna zbirka za voditelje skupin, gibanj in podjetij

  1. Pingback: Spustiti iz rok ... | PREPROSTOST - Aleš Čerin | PREPROSTOST – Aleš Čerin

  2. Pingback: Socialna akademija » Kaj je proizvajanje, kaj upravljanje in kaj vodenje?

Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1