V naslednjih 3 letih tudi o podjetništvu in poslovni etiki

Objavljeno: 22. februarja 2016

Z začetkom leta 2016 se je začel mednarodni projekt z naslovom Youth for Enterpreneurship and Business Ethics, pri katerem je partner tudi Socialna akademija.

Namen projekta, ki bo med drugim podprt v okviru programa Erasmus+ mladi v akciji, je razviti inovativen pristop h krepitvi  kompetenc mladih na področjih podjetništva, vodenja in (poslovne) etike. Jedro projekta tvori pet združenj krščanskih poslovnežev iz petih različnih držav – iz Slovenije je to Združenje krščanskih poslovnežev Slovenije, poslovodeči partner pa je nemški BKU. Poleg petih vsebinskih partnerjev pa v konzorciju sodelujejo še štiri organizacije, ki se na tak ali drugačen način ukvarjajo z mladimi.

Ekipa projekta Youth for Enterpreneurship and Business EthicsMed 18. in 20. februarjem sta se predstavnika Socialne akademije udeležila uvodnega projektnega srečanja, ki je potekalo v Ingolstadtu v Nemčiji. Na srečanju smo se partnerji dogovorili o natančnejšem časovnem načrtu prvega leta izvajanja in vzpostavili skupno osnovo, ki nam bo omogočala nadaljnji razvoj projekta.

/ Foto: Drago Rudel /

 

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1