VEČER ZAME: Prehodi – kje sem jaz?

Objavljeno: 12. maja 2017

no image

Se počutiš, da si nekje vmes? Da že nekaj časa ne veš točno, kam te pelje življenje? Ali pa da se ti je v zadnjem času zgodilo precej sprememb, ki ti jih še ni uspelo popolnoma umestiti v življenje, ki si ga živela pred tem? Je v vsem tem, kar se ti dogaja, toliko občutkov, ki se nenehno spreminjajo, da si od vsega že nekoliko utrujena, zmedena, negotova?

Ženske se velikokrat izgubimo. Izgubimo smer. Izgubimo sebe. Kdaj in kako se to zgodi? Pomembno je razločevati, kdaj je izgubljenost del procesa življenja, kdaj pa ta občutek gradijo trenutki, ko smo se ujele v kupe obveznosti ali lenobno življenje, polno žalosti, obupa izgubljenost ali pa ko smo pozabile nase, ko smo pozabile, kdo smo kot ženske, ko smo pozabile, kako se imeti rade in se sprejeti v svoji spreminjajoči se naravi.

Govorile bomo o tem, da je naravno, da se stvari spreminjajo, da je naravno, da se v življenju srečujemo s prehajanjem iz enega obdobja v drugega in da prehode zaznamujejo spremembe, občutki, ki so neizogiben del naše osebnostne rasti. Vse, kar se dogaja, ima svoj smisel. Ga slutiš? Ga prepoznavaš?

Prav temu bo namenjen večer – da najdeš delček sebe, da zaslutiš uvid, ki ti bo odprl smer, da si dovoliš začutiti, da so spremembe dobre, da se na prehodih tudi ti lahko (z)najdeš.

Večer, kjer boš v krogu žensk, lahko spregovorila in bila slišana. Večer, kjer boš razumela, da naš družba žensk lahko podpore in spodbudi našo pristnost, lepoto, vrednost.

Lepo vabljena!

Kdaj: torek, 30. 5. 2017, od 18.00 do 21.00

Kje: Jalnova 70, Ljubljana

Cena: 10 eur

Več info in prijave: kristina@drevozivljenja.net (podatke za plačilo prejmeš ob prijavi na mail)

Večer vodiva Kristina Kosmač in Neža Repanšek.

Tags: , , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1