Viva la musica!

Objavljeno: 15. julija 2014

16 mladih je v dobrih 2 mesecih skušalo posneti videospot na glasbo izbranih skupin.

foto katja uran26Nekaterim je uspelo, drugi pa bodo delo končali jeseni. Časa je bilo resnično malo, posebej če pomislimo, da so se morali uskladiti snemalci, igralci in predstavniki glasbenih skupin. Pesmi odsevajo temeljne pravice in so tako del kampanije Enjoy Your Rights.

Na izdelke smo lahko zelo ponosni. Ker so jih utvarjali mladi, ki so poprej že obiskovali katero naših delavnic, so kvalitetno na visoki stopnji. To je potrdilo tudi navdušenje občinstva v dvorani. Tole gromko ploskanje ustvarjalcem je bilo povsem zasluženo.

Odsev: Nekaj več

foto katja uran10Brata Matias in Peter Zemljič sta v pesem o svetosti ljubezni vpletla ramantično zgodbo mladega para. Za oba je bila to prva izkušnja snemanja glasbenega videa. Rezultat je odličen, kar dokazuje tudi visoko število ogledov.

 

Bee Geesus: Afriški gospel (venček)

foto katja uran22Priznani a capella gospel zbor Bee Geesus je dobil videospot za svojo priredbo venčka afriških gospel pesmi. Štirje ustvarjalci, Špela Lavrič, Črt Potočnik, Andrej Somer, Andrej Volčanšek so se odlično ujeli in posneli domiselno ciklično zgodbo o veselju do življenja in svobodi.

 

2Ribi5Hlebov: Marijina zgodba

foto katja uran157 mladih glasbenikov iz skupine 2Ribi5Hlebov je začasno odložilo svoje glasbene inštrumente v kot in čakajo novih spodbud, ki jih bodo znova zbrale skupaj na odru. Še prej pa je njihov vodja, Rok Černelič, posnel videospot za pesem Marijina zgodba. Spot je bil posnet v rekordnih 2 urah. Dober rezultat v tako kratkem času.

V zakulisju snemanja videospota za Preprosto črne: Prišla je z vzhoda

Na tale videospot pa še čakamo. Za pokušino pokukajmo v zakulisje snemanja, da bomo lažje počakali na končni izdelek.

Tags: , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1