Za nami je zaključna konferenca projekta Inkubator 4.0

Objavljeno: 14. septembra 2018

Objavljamo nekaj fotografij z zaključne konference Mladimo prihodnost, ki se je v organizaciji Socialne akademije in še 9 drugih organizacij odvila v Ljubljani, 13. septembra 2018.

V prvem sklopu se je predstavilo vseh 10 projektov, ki so v zadnjih 2 letih naslavljali zaposljivost mladih skozi aktivno državljanstvo. Odločevalcem smo izročili tudi dokument s predlogi za izboljšanje stanja mladih v Sloveniji in podelili prve certifikate za poklic Mladinski delavec / Mladinska delavka.

V drugem sklopu smo predstavljali inovacije, ki so nastale v okviru projekta. Matej Cepin s Socialne akademije je predstavil publikacijo Moj korak naprej: vodnik po poti odkrivanja osebnega poslanstva in vizije, ki je izšla prav v teh dneh.

V tretjem sklopu smo prisluhnili štirim odličnim govorcem, ki so spregovorili o povezovanju izzivov mladih, prihodnosti, zaposlovanja in aktivnega državljanstva.

V četrtem pa nas je s svojo prisotnostjo potrdil evropski komisar za izobraževanje, kulturo, mladino in šport. Udeleženci so imeli več kot uro časa, v katerem so mu zastavljali vprašanja in razprava z njim je bila zelo kakovostna.

Tags: ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1