Zimski filmski tabor USTVARI FILM

Objavljeno: 31. januarja 2019

V Bohinjski Bistrici bo v času od 25. 2. do 1. 3. 2019 potekal zimski filmski tabor USTVARI FILM!

Za koga?

Za mlade od 14. do 18. leta (9. razred OŠ in srednješolci), ki se želijo naučiti osnov scenaristike, režije, snemanja in montiranja, se v tem preizkusiti in sami posneti svoj kratek film.

Kaj bomo delali?

Snemali bomo kratek film. Pri tem pa bomo spoznali tudi proces filmskega ustvarjanja in se naučili dela s snemalno opremo. Ker pa nima smisla se samo učit in delat, se bomo zvečer podružili in si pogledali kak dober film, igrali kakšno družabno igro in, kar je najbolj pomembno, cel čas bili v družbi ljudi, ki jih zanimajo podobne stvari kot nas.

Kdo bo z nami?

Hanna Szentpeteri, mlada režiserka z veliko let izkušenj z mladinskim izobraževanjem, animatorstvom in strokovnim znanjem video produkcije, scenaristike in režije. Nad vami bo bdela, vam vlivali novega znanja in vas popeljala do končnega kratkega filma.

Podrobnosti?

Prevoz:
Na tabor prideš z lastnim prevozom (starši, javni prevoz …).

Prihod: 25. 2. 2018 – 10:00
Odhod: 1. 3. 2018 – 17:00

Lokacija:
Uživali bomo ob lepotah slovenskega alpskega sveta v Bohinjski Bistrici (z avtobusom je 5 min oddaljena od Bohinjskega jezera, kamor bomo šli na lep sprehod). Bivali in kuhali bomo v župnišču v Bohinjski Bistrici.

Kotizacija:
150 € (plača se jo pred odhodoma na tabor preko predračuna). Prijava na tabor je potrjena, ko je predračun plačan.

Kaj potrebuješ?

Spalno vrečo, copate, pižamo, zobno ščetko, gel za prhanje, šampon, dezodorant, športno obleko za vse (vremenske) priložnosti, morebitno filmsko opremo (če jo imaš), računalnik za scenarij (če ga imaš) in morebitne rekvizite za tvoj film.

Prijave zbiramo tukaj.

Tags: , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1