Zmigaj se!

Objavljeno: 10. junija 2019

Uspeh … kaj pa tebi pravzaprav predstavlja ta beseda?

Verjetno nekaj drugega kot meni.

Prav je tako, saj smo si različni.

 

In veš kaj? Vsak od nas ima znanja in veščine, ki jih nekdo drug nima. Vsak od nas, je kot kos sestavljanke, brez katerega bi bila družba dolgočasna. Vsak od nas bogati sliko in jo dela popolno! Brez nič ni nič! In če si večino časa v skrbeh ter slabe volje, je čas, da nekaj ukreneš! Čas je, da zapustiš udoben kavč in se zmigaš. Čas je, da zaživiš življenje v polnosti. In veš kaj? Ko boš se boš počutil/-a koristno, boš občutil/-a nekaj v sebi, kar ti bo dalo zagon za naprej. Zagon, da greš novim izzivom na proti. In ko boš videl/-a nasmejane obraze ter dobil/-a kakšno iskreno zahvalo, boš vedel/-a, da si na pravi poti! #Gremo! #ImašTo!

Zmigaj se je program, ki je namenjen krepitvi kompetenc mladostnikov in ga izvajamo po Sloveniji.

Naš cilj je aktivacija, osredotočanje na pozitivne lastnosti, kompetence ter nadgradnja veščin, s katerimi lahko dosegamo uspehe na različnih področjih. Koncept pozitivnega pristopa zato povezujemo s konceptom zdravega odnosa do sebe in sočloveka, do različnih kultur in narave. Vsa naša srečanja zaznamujejo pozitiva, debate, socialne igre, delavnice, ulično delo ter kampanje. Mladostnikom razbijamo rutino in jim vračamo igrivost. Včasih je pač treba kaj ušpičiti!

Naše delavnice so rezultat norih in brezmejnih idej in temeljijo na pozitivnem pristopu ter vzdušju! Tako se je recimo porodila ta, da po Sloveniji brezplačno razširimo nasmehe. Tako, čisto za »đabe«  – in nastala je totalno huda kampanja #đabenasmeh, ki je iz srca nasmejala najmanj 500 mladostnikov. In veš kaj? Vsak nasmeh obrodi novega! Rezultat: nasmeh na tvojem obrazu in nepopisljivi občutki sreče.

Z nami boš doživel/-a precej uporabne izkušnje in nepozabne spomine, ki so stran od suhoparne rutine in trdovratnega šolskega sistema! Si za akcijo?

Spremljaj nas na Instagramu in FB strani @kljucne.stvari!

Ko pa najdeš kakšno luknjo v urniku, si lahko prebereš blog (npr. Hej, nisi sam; Znaš premagati strahove?) ali pa rešiš izziv.

Tags: , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1