Aprilski napovednik dogodkov na Socialni akademiji

Objavljeno: 28. marca 2019

V tem mesečnem napovedniku  smo skupaj zbrali vse BREZPLAČNE dogodke, delavnice in usposabljanja, ki jih pripravljamo v mesecu aprilu.

Poleg rednih dogodkov, ki se dogajajo vsak teden, smo pripravili tudi nekaj dodatnih ustvarjalnih delavnic!

Se ti sliši zanimivo? Imaš čas? Pridi! 🙂

SREDA, 3. april: Risanje mandal

Vesna pripravlja brezplačna in sproščujočo delavnico, na kateri se bomo naučili tehnike risanja mandal. Za več info in prijave klikni sem.

SREDA 10. april: Ustvarjalna delavnica – velikonočne voščilnice

Pred velikonočnimi prazniki te vabimo na ustvarjalno delavnico, na kateri bomo izdelovali velikonočne voščilnice. – Za več info in prijave klikni sem!

SOBOTA, 13. april: Pizza vrt

Združili bomo ljubezen do pice z aktivnim preživlajnjem prostega časa: posadili in uredili bomo vrtiček, na katerem bomo gojili zelišča in zelenjavo za domačo pizzo. Dogodek je namenjen mladim od 12 do 19 let, dobrodošli pa tudi ostali družinski člani! Za več info in prijave klikni sem!

SREDA, 17. april ob 18.00: Igriva Španščina

Te zanimajo drugačni načini učenja jezika? Ti je všeč učenje skozi igro?
Tjaša te vabi, da se ji pridružiš na brezplačni delavnici, na kateri bomo skupaj spoznali osnove španščine! Za več info in prijave klikni sem!

Vsak PONEDELJEK ob 14:30: FITNES ZA MOŽGANE

Druženje, telesna aktivnost, sprostitev, dobra prehrana in kognitivni trening!
Skupaj z zavodom Zvezde so blizu te vabimo, da se nam pridružiš na interaktivnih delavnicah in “nabildaš” svoje možgane! Za več info klikni sem.

VSAK TOREK ob 19:00: ETHICS CHALLENGED

Filmski klub (ogled filma + debata), v katerem bomo odpirali etična vprašanja. Potekal bo v angleškem jeziku in v prijetnem vzdušju naše dnevne sobe. Za kokice in pijačo bo poskrbljeno! Za več info klikni sem.

Vsaka druga SREDA ob 15:00: MLADINSKO ULIČNO DELO

V sodelovanju z Javnim zavodom Mladi zmaji smo začeli nov projekt. Skupaj bomo ustvarjali dokumentarni film, skonstruirali veliko zeleno pošast, predvsem pa se zabavali! Za več info klikni sem.

Vsak ČETRTEK ob 18:00: DEMOCRACY CHALLENGED

Filmski klub (ogled filma + debata), v katerem bomo odpirali etična vprašanja. Potekal bo v angleškem jeziku in v prijetnem vzdušju naše dnevne sobe. Za kokice in pijačo bo poskrbljeno! Za več info klikni sem.

 

 

P.S.: Kljub temu redno spremljaj naše novičke – morda se nam na urniku pojavi še kakšna nova aktivnost!

Tags: , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1