Nova serija delavnic: Vodim, torej sem!

Objavljeno: 30. septembra 2014

Razpisujemo novo serijo najbolj priljubljenih delavnic za vodje in tiste, ki to želijo postati.

Vodim, torej sem!

Uspešno vodenje sloni najprej na zmožnosti vodenja samega sebe in nato na veščinah vodenja sodelavcev.

Vodenje samega sebe?! Uf, to pa je izziv!

Za to je potrebna določena mera poguma in iskrenost do sebe, da se izprašamo, kaj je naše poslanstvo in kaj naša vizija. Ali smo kapitani svoje življenjske barke, ali razvijamo svoje talente, ali smo notranje stabilni in polni notranjega elana? Vse to so lastnosti, ki ločijo povprečno vodjo od uspešnega.

Postanite vodja s karizmo!

Karizma je tista, ki kot magnet pritegne ljudi ter širi naše navdušenje in entuziazem na sodelavce. Spoštovanje in kredibilnost  sodelavcev si pridobimo le tako, da to kar učimo tudi sami živimo. Zato smo za vas pripravili program, ki je ciljno usmerjen in vam bo pomagal v vas odkriti voditeljske sposobnosti, na katere doslej niste računali. Usposabljanje je sestavljeno iz petih samostojnih delavnic, od katerih vsaka traja 10 ped. ur (8 polnih ur). Zasnovane so tako, da vodjo opremijo z znanji in veščinami, ki so potrebni za učinkovito delo z ljudmi.

Vsebina delavnic:

Za prijavljene brezplačne nove knjižice!

Vsak udeleženec bo na vsaki delavnici posebej prejel tudi gradivo – knjižico z vsebino delavnice v vrednosti 7 €.

Prispevek udeležencev

40eur Prispevek udeleženca za posamezno delavnico je 40 evrov. V ceno je vključena knjižica v vrednosti 7 evrov, didaktični material, prijeten sprejem, prigrizki med odmori in potrdilo o udeležbi.
Udeležite se štirih delavnic in izkoristite popust v vrednosti 40 evrov. Cena za udeležbo na 4 delavnicah je torej 120 evrov.
Udeležite se vsaj petih delavnic in izkoristite popust v vrednosti 60 evrov. Cena za udeležbo na vseh 5 delavnicah je torej 140 evrov.
Pripeljite s seboj prijatelja iz vaše skupine, podjetja ali organizacije in oba bosta prejela še dodaten 20% popust.

Prijava

Prijave zbiramo do tri dni pred pričetkom posamezne  delavnice. Po vaši prijavi vam bomo po elektronski pošti poslali predračun. Prijava bo dokončna, ko bodo poravnani stroški delavnice. Original račun prejmete na delavnici.

Komu je usposabljanje namenjeno?

  • vsem, ki vodite nevladno organizacijo, podjetje, skupino, gibanje,
  • vsem, ki čutite, da kljub izobraževanju ne morete znanja prenesti v prakso,
  • vsem, ki želite v svojih sodelavcih prepoznati talente in potenciale,
  • vsem, ki želite od svojih sodelavcev »iztržiti« največ,
  • vsem, ki želite s svojo karizmo navduševati sodelavce.

Na delavnicah poteka glavnina dela v malih skupinah, celotna skupina pa vključuje največ 16 tečajnikov. Vodi jo trener ali trenerski par z veliko izkušnjami na svojem področju. Delavnice bodo potekale  po metodologiji, ki smo jo posebej za usposabljanje voditeljev razvili na Socialni akademiji in sestoji iz štirih gradnikov:

  • konkretne izkušnje (izzivi), v katerih se voditelji preizkusijo,
  • pogovor z navdihujočimi voditelji,
  • prepletanje teoretičnih in praktičnih znanj ter
  • delo na sebi.

Izjave udeležencev delavnic

»Dovolite mi, da se zahvalim vaši organizaciji, da sem “v živo” preveril koncept projekta, še posebej rad pa bi se zahvalil udeležencem delavnice “Pot mojega sporočila” in jim izrazil hvaležnost, saj so mi podali vrsto refleksij, ki so vgrajene v rezultatih dosedanjega dela. » Igor Podbrežnik, Društvo Demos na Kamniškem

»Na izobraževanju sem nadgradila nekatera obstoječa znanja in vedenja, največji izziv pa so bile zame vsebine, povezane z delegiranjem ter načrtovanjem, oblikovanjem vizije. Pestra je bila voditeljska zasedba, prav tako pa tudi različni načini dela.« Urška Baloh

“V več letih vodenja skupin sem naletel na razne težave. Pod nenehnim časovnim pritiskom sem skušal reševati njihove posledice, ne pa vzrokov. Trening “Vodim, torej sem” pa mi je omogočil refleksijo mojega vodenja in ponudil poti, kako se otresti balasta nepotrebnih nalog in se posvetiti bistvenemu.” Rok Pisk, vodja projekta Popotniško novinarstvo


2 Responses to Nova serija delavnic: Vodim, torej sem!

Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1