Počitniška delavnica “Svetovne filmske počitnice” v Ljubljani, 6.–9. razred OŠ, 6.–10. 7. 2015

Objavljeno: 14. maja 2015

Socialna akademija v času 6.–10. 7. 2015 v Ljubljani za učence 6.–9. razreda pripravlja delavnico SVETOVNE FILMSKE POČITNICE.

Delavnica je namenjena starejšim osnovnošolcem (6.–9. razred), ki se želijo spoznati s svetom filma, hkrati pa obogatiti tudi svoje jezikovno znanje in splošno razgledanost.

Česa vsega se bodo mladi na delavnici lotili:

  • na vsakodnevnih učnih modulih se bodo naučili osnov igranja, nastopanja v javnosti in intervjuvanja, scenaristike, režije, snemanja in montiranja
  • napisali in posneli bodo svoj prvi kratki film
  • spoznali bodo zanimivo tehniko STOP-MOTION in v njej izdelali kratko zgodbo
  • DSCN6591vsak dan bodo spoznavali nov svetovljanski vidik svoje bližnje in širše okolice (arhitekturna delavnica Plečnik – evropski človek, ekskurzija po secesijski Ljubljani, Emona – moje mesto prvič na svetovnem zemljevidu, argentinski dan, angleški dan)
  • vsak dan bodo 4 ure spoznavali tuj jezik (filmske delavnice in dnevne ekskurzije bodo deloma v angleščini, pri rekreacijskih in motivacijskih igrah bodo spoznali osnove španščine in francoščine)

Delavnica bo potekala v prostorih Socialne akademije, vodili pa jo bodo izkušeni mladinski delavci ter strokovni filmski mentorji iz različnih koncev sveta (Argentina, Italija, Francija, Slovenija).

POTEK TEDNA

POTEK DNEVA

Kotizacija: 85 €

Več info: info@socialna-akademija.si

Tags:


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1