Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: JAZ, NOVINAR

Objavljeno: 3. maja 2016

Socialna akademija organizira tri tedne 9‐urnega dnevnega programa  ustvarjalnega varstva za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole.

O PROGRAMU

Program bo potekal pod naslovom JAZ, NOVINAR, v okviru katerega bodo mali nadebudneži (vsak teden lahko sprejmemo 21 otrok iz MOL-a + dodatna mesta za otroke izven MOL) odkrivali in razvijali svoje talente skozi fotografijo in video ter spoznavali poklic novinarja in različne novinarske zvrsti. Poleg tega bo vsak dan na programu rekreacija (izleti), druženje in ustvarjalne igre ter spoznavanje domačega mesta in tujih kultur, ki sobivajo v njemOKVIRNI PROGRAM TEDNA “JAZ, NOVINAR”
JN1

Program bo potekal od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V tem času bo organizirano varstvo, novinarske delavnice, izleti, rekreacija, kreativno ustvarjanje, druženje in igra ter prehrana (dve malici in kosilo).

PODROBNOSTI O PROGRAMU: odgovori na pogosta vprašanja staršev

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

JN7Program sofinancira Mestna občina Ljubljana (MOL), zato bodo tedni BREZPLAČNI za otroke, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL-a  in obiskujejo 1. do 5. razred na osnovni šoli na območju MOL-a.
Zaradi zagotovitve resnosti prijave bo prijava potrjena šele po plačilu varščine. Varščina, ki znaša 30 EUR za enega otroka na teden, bo vrnjena ob izpolnjenih pogojih, ki so opisani na naslednji povezavi: VEČ O VARŠČINI

Program je odprt tudi za otroke, ki imajo stalno prebivališče zunaj MOL-a. V tem primeru je plačilo za enega otroka za cel teden udeležbe 50 EUR oz. 10 EUR/dan. Popust za 2. otroka iz družine ali za nadaljnji teden varstva znaša 20%.

VSI TERMINI SO ŽE ZASEDENI – KAJ SEDAJ?

V vsakem terminu imamo na voljo dodatnih 9 mest za otroke, ki nimajo prebivališča v MOL ali niso prišli na vrsto preko čakalne vrste.

Prispevek  za enega otroka za cel teden udeležbe znaša 50 EUR oz. 10 EUR/dan. Popust za 2. oz. nadaljnjega otroka iz družine ali za nadaljnji teden varstva znaša 20%.JN5

DATUMSKA OPREDELITEV

Termini JAZ, NOVINAR (možna udeležba na največ 2 tednih varstva):

  • 27. 6. – 1. 7. 2016 (trenutno so vsa mesta zasedena, sprejemamo prijave v čakalno vrsto)
  • 4.–8. 7. 2016 (trenutno so vsa mesta zasedena, sprejemamo prijave v čakalno vrsto)
  • 11.–15. 7. 2016 (trenutno so vsa mesta zasedena, sprejemamo prijave v čakalno vrsto)

Informativni sestanek za počitniško varstvo bo 14. 6. 2016 ob 17.00 v učilnici Socialne akademije. Predstavili vam bomo program, potek tedna in odgovorili na vaša vprašanja.

JN3Oglejte si, kaj smo ustvarjali prejšnje poletje

Več informacij: info@socialna-akademija.si

 

 

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana MOL

Tags: , , , , , ,


2 Responses to Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: JAZ, NOVINAR

  1. Pingback: Seznam organiziranega počitniškega varstva otrok med poletjem | kamzmulcem | Aktivno preživljenje časa z otrokom

Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1