Počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda OŠ: Jaz, novinar (trije tedni od 26.6. do 14.7.)

Objavljeno: 8. maja 2017

Socialna akademija organizira tri tedne 9urnega dnevnega programa ustvarjalnega varstva za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole.

O PROGRAMU

Program bo potekal pod naslovom JAZ, NOVINAR, v okviru katerega bodo mali nadebudneži (vsak teden lahko sprejmemo 28 otrok iz MOL-a) odkrivali in razvijali svoje talente skozi fotografijo in video ter spoznavali poklic novinarja in različne novinarske zvrsti. Poleg tega bo vsak dan na programu rekreacija (izleti), druženje in ustvarjalne igre ter spoznavanje domačega mesta, ki sobivajo v njem. 

OKVIRNI PROGRAM TEDNA “JAZ, NOVINAR”

Program bo potekal od ponedeljka do petka od 7.30 do 16.30. V tem času bo organizirano varstvo, novinarske delavnice, izleti, rekreacija, kreativno ustvarjanje, druženje in igra ter prehrana (dve malici in kosilo). Program se bo izvajal na sedežu Socialne akademije, na Janeza Pavla II. 13. 

PODROBNOSTI O PROGRAMU: odgovori na pogosta vprašanja staršev

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana (MOL), zato bodo tedni BREZPLAČNI za otroke, ki imajo stalno prebivališče na območju MOL-a  in obiskujejo 1. do 5. razred na osnovni šoli na območju MOL-a.
Zaradi zagotovitve resnosti prijave bo prijava potrjena šele po plačilu varščine. Varščina, ki znaša 30 EUR za enega otroka na teden, bo vrnjena ob izpolnjenih pogojih, ki so opisani na naslednji povezavi: VEČ O VARŠČINI

Program je odprt tudi za otroke, ki imajo stalno prebivališče zunaj MOL-a. V tem primeru je plačilo za enega otroka za cel teden 50 EUR. Popust za drugega otroka iz družine znaša 20%.

DATUMSKA OPREDELITEV

Termini JAZ, NOVINAR (možna udeležba na največ 1 tednu varstva):

  • 26.6. – 30.6. 2017
  • 3.7. – 7. 7. 2017
  • 10.7. – 14.7. 2017

Informativni dan za otroke, sprejete v počitniško varstvo bo v petek, 23. 6. 2017 ob 17.00 v učilnici Socialne akademije. Lahko si boste ogledali prostore, spoznali program in potek tedna, na voljo pa bomo tudi za vaša morebitna vprašanja. Udeležba ni obvezna.

Oglejte si, kaj smo ustvarjali prejšnje poletje

 

PRIJAVE SO ZAPRTE, trenutno otroke vpisujemo v čakalno listo.

 

Odgovori na dodatna vprašanja (prosimo uporabite to obliko komunikacije): neza@socialna-akademija.si

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana 

Tags: , , , , , ,


Komentiraj prispevek!

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Back to Top ↑

UA-42404711-1